The Never Updated Blog

22 September, 2004

What’s in a name?

Filed under: General — Kiff @ 23:03

Net terug van een paar daagjes Gent… Mijn allerbeste vriendjes Jan en Liselotte bezocht op hun spiksplinternieuwe kot. Gent blijkt echt wel een van de betere plaatsen in Belgie te zijn, coole mensen, winkels, eetplekken (chocolade++ :D ). Jan blijkt zelfs over verborgen kookkunsten te beschikken (of over goede leermeesters natuurlijk), dus zelfs het eten viel goed mee. Maar 2 dagen zijn natuurlijk veel te kort om Gent helemaal te verkennen, dus er moet absoluut nog eens teruggegaan worden, deze keer MET camera (die ik normaal nooit vergeet *kuch*).

Om even terug te komen op de titel: Ik ben nu al 2 maanden terug van Baylor, dus de naam voor deze blog begint een beetje outdated te geraken. Iemand een goed idee voor een nieuwe naam?

Soit, nog een paar dagen proberen uit te rusten (of ook niet natuurlijk), en dan maandag weer fijn naar school. Wat kan het leven toch plezant zijn!

9 September, 2004

Life and party

Filed under: General — Kiff @ 23:43

Leven neemt rustig aan weer zijn gewone gang. Vakantieperiode is gedaan en herexamens zijn ook afgelopen.. Even tijd om wat nieuwe bezigheden te zoeken dus. Gelukkig zijn er een aantal verjaardagen die nog gevierd moeten worden! Nog maar eens proficiat in ene weg dus aan Jan en Pieter en alvast een voorbarige proficiat voor Phil en Johan (ik ga het dan toch wel weer vergeten).

Laten we het geweldige Jeugdhuis X in Hoeselt niet vergeten! Neen, nergens sarcasme te bespeuren :)
Vorige zondag er achter elkaar Lord o/t Rings: The Fellowship of the Ring (Extended), The Two Towers (Extended) EN The Return of the King gezien. Een kleine marteling zo 12u lang (gelukkig pauzes inbegrepen), maar toch wel de moeite waard. Zo was ik immers niet de gebeurtenissen uit de eerste film vergeten. Besides that, er is geen betere manier om een saaie zondagmiddag door te brengen.
Zaterdag is er trouwens weer de jaarlijkse X-party in het cultureel in Hoeselt, iedereen komen! Maar voor de niet-fuifbeesten is er een week later dan weer een intelligente kennis-quiz. Voor ieder wat wils met name…

Deze zondag is er dan weer een groot familiefeest wegens een gouden bruiloft. Niet bepaald een vrolijk vooruitzicht, maar we proberen er het beste van te maken… Niet dat ik het een grote ramp vind, maar ik ben gewoon niet echt te vinden voor deze feestjes. Maar het is maar voor 1 namiddag natuurlijk, en er zijn mensen om mij mee te amuseren, dus we overleven het wel. ;)

Genoeg te doen dus de komende dagen, maar als iemand nog goede tips heeft zal ik ze met plezier aanhoren!

PS: De site ziet er al een stuk beter uit nu zoals ge wellicht merkt, maar niet denken dat ik er veel moeite in heb gestoken… :)

Powered by WordPress