The Never Updated Blog

23 October, 2004

Buscemi ft Gabriel Rios

Filed under: General — Kiff @ 20:04

Gisteravond was dus de befaamde Buscemi in JHX, en ondanks het lage aantal aanwezigen was het toch een zeer fijne avond. Buscemi draaide vrij goeie muziek, zelfs een stukje D’n'B (hoezee!), en de sfeer zat er toch wel goed in. Ik heb mij dan ook vrij goed geamuseerd, en afgaande op een aantal reacties de rest ook wel… Hier zijn trouwens wat foto’s te bekijken.

Volgende afspraak op de kalender is het optreden van Gabriel Rios in de Muziekodroom te Hasselt (site werkt op dit moment niet echt), en misschien nog wel een feestje.

Als laatste nog even vermelden dat ge u nog altijd kunt inschrijven voor de LAN in het jeugdhuis en wel door te mailen naar dit adres. Tot dan!

UPDATE: Gabriel Rios gaat voor mij al niet door (andere verplichtingen), maar in de plaats daarvan ga ik hopelijk voor het eerst kijken naar een optreden van Revuelta!

12 October, 2004

Jeugdhuis X reclame, the sequel

Filed under: Jeugdhuis X — Kiff @ 11:52

Na eerder een eerste keer schaamteloos reclame te maken voor het jeugdhuis ga ik er gewoon verder mee. Ik zal haast wel moeten aangezien ik nu officieel kernlid geworden ben (de druk werd te groot ;) ). Zodoende de volgende mededelingen:

22 oktober komt de grote Buscemi samen met zijn begeleidingsband Squadra Bossa naar het jeugdhuis! Allen die van latin music houden zijn dus gewaarschuwd en moeten zich zeer snel in mijn richting begeven voor kaarten! Deze zal ik aan 6 euro van de hand doen, alvast een beetje minder dan de 8 euro die u aan de kassa moet neerleggen.

Voor de nerds onder ons is er dan op 11 en 12 november weer de jaarlijkse LAN-party! Na een succesvolle editie vorig jaar (foto’s), willen we dit jaar nog beter doen! Voor meer informatie, vragen of inschrijvingen kan men mij altijd mailen, hieronder iets plaatsen of op het forum posten. Hopelijk tot dan!

Powered by WordPress