The Never Updated Blog

26 March, 2005

I’m a god and you’re not!

Filed under: General — Kiff @ 17:14

Het is nu alweer een dikke week geleden vooraleer ik hier weer iets heb neergezet, en ondertussen zullen de horde (*nudge* Sch3lp *nudge*) bezoekers zich wel afvragen wat er vorig weekend nu allemaal gebeurd is.

Het begon natuurlijk allemaal vrijdagavond met het prachtige Galabal van een of andere Leuvense studentenvereniging. In nieuw maatpak gestoken vertrok ik dan ook met mijn vriendin, haar zus en diens aanhang richting Salon George (klinkt chic, was het niet echt). Het galabal bleek een vrij gewone fuif (buiten dat de meerderheid natuurlijk in galakledij aanwezig was), wat ik eerlijk gezegd wel een teleurstelling vond. Gelukkig viel het toch zeer goed mee, mede dankzij het goede gezelschap natuurlijk. Sommige mensen hadden dan weer net iets teveel op, maar dat is gelukkig niet tot incidenten uitgelopen. ;) Al met al een geslaagde avond dus! En neen, de foto’s komen _niet_ online.

Het gevreesde weekend viel al bij al nog mee (bij de een meer dan bij de ander), en zelfs het eten viel een pak beter mee dan verwacht!
Iedereen had wel een zekere vorm van moeite bij het opstaan, maar was (min of meer) toch wel op tijd aanwezig aan het jeugdhuis om te vertrekken. Na even vlug te tanken vertrokken we (met superveel zin) in de richting van Brussel. We moesten een afrit op de E19 hebben (richting Sint-Genesius-Rode), dus we namen de eerste afslag waar E19 bijstond. Een half uur later, en ondertussen ook al dicht tegen het beginuur van het hele gedoe, zagen we ineens het bord “Henegouwen” verschijnen. Aangezien we blijkbaar toch wel nét iets te ver zaten, besloten we maar even te stoppen en alles op een rijtje te zetten. Sommigen hadden er al genoeg van en wouden terugkeren, maar aangezien we er blijkbaar toch niet zo heel ver vandaan zaten (en er toch wel inschrijvingsgeld voor betaald hadden) hebben we er ons toch maar naartoe begeven.
Uiteindelijk daar bleek dat we net op tijd waren voor de eerste sessie, zoals altijd gewoon een kennismakingssessie. Het begin van een dag babbelen zo bleek, want ook tijdens de volgende 3 sessies (tot half tien ’s avonds) werd er weinig actief gedaan. Niet dat dat zo’n ramp was, want er werden toch wel een aantal interessante dingen gezegd.
Daarna was er nog een heuse “western”-fuif voorzien, waar we het allemaal vlug voor bekeken hielden (gelukkig waren er Dorito’s (Sweet Chilli teh win!)). Een vroege nacht dus, maar geen probleem voor mij gezien de korte nacht die ik erop had zitten.
Volgende dag was eerder een herhaling van de vorige dag: gesprekken en soms wel interessante opmerkingen. Het besluit was dat ik er niet bepaald veel zelfvertrouwen heb bijgekregen, maar wel een aantal interessante dingen heb gehoord waar ik misschien (wie weet!) wel iets uit kan leren.
Gezien de super sfeer in de groep zijn we hem daarna zo vlug mogelijk getieft (zelfs de afsluitingsbijeenkomst hebben we niet afgewacht). De terugrit viel gelukkig net iets beter mee dan de heenrit zodat ik mooi op tijd thuis was, voldaan na een prachtig weekend!

Btw Jan!: Vertical Horizon

18 March, 2005

I’m just a sucker with no self esteem!

Filed under: General — Kiff @ 18:20

Vrijdagnamiddag: het weekend komt eraan, tijd om uit te slapen! Of ook niet natuurlijk, want er staat een druk weekend voor de boeg.
Deze avond zal ik aanwezig zijn op een heus galabal (I kid you not!) te Leuven, alwaar ik de show zal stelen in een splinternieuw maatpak (*kuch*) en ongetwijfeld een horde deernes aan mijn zijde zal scharen (alleen mijn vriendin zal ook wel genoeg zijn zeker? ;) ). Enige nadeel (buiten al die andere) dat ik zie is dat het een galabal van een studentenvereniging betreft, niet bepaald mijn ding natuurlijk. Gelukkig zijn er toffe mensen mee dus zal het nog enigzins plezant kunnen worden.
Grootste nadeel misschien is dat ik na het bal (om 2-3u dus) terug van Leuven naar huis kan om te slapen, om dan na een 5tal uurtjes weer op te staan.
Ik moet namelijk om half negen alweer paraat staan aan het (super-fantastisch-geweldige) Jeugdhuis X te Hoeselt. Aldaar vertrekken we met zen zevenen richting Dworp voor “Kwartee” om daar tot zondagavond niet alleen plezier te beleven maar ook een aantal zeer interessante opleidingen te volgen. Ik heb samen met Wim gekozen voor de cursus zelfvertrouwen. Niet dat we het niet nodig hebben, want we blaken er nu al van! Neen dus, maar ik ben wel benieuwd naar wat die cursus inhoudt en of het natuurlijk iets zal opleveren… Meer hierover nadat ik ben teruggekeerd natuurlijk!

Degenen die vanavond niets te doen hebben kunnen zich begeven naar Jeugdhuis X alwaar vandaag een heuse DJ-Contest plaatsvindt. Dit met 4 dj’s die het beste van zichzelf zullen geven en daarna niet alleen door de jury, maar ook door het publiek (door middel van een echte applausmeter, copyright Wim) kunnen verkozen worden tot beste dj! Hierbij kan ik alleen vermelden dat ik het zeer spijtig vind dat onze goede vriend Frederik niet mee wil doen! (booeeeee!)

14 March, 2005

Back! (for good?)

Filed under: General — Kiff @ 22:18

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog iets heb geplaatst (een korte interventie vanwege Jan niet meegerekend), maar er is dan ook een hoop gebeurd. Niet alleen ben ik begonnen met mijn Bachelorscriptie (meer hierover later, als alles goed gaat natuurlijk), maar ben ik ook beginnen werken (fulltime zelfs, tegen alle bedoelingen en hogere machten in).

Ik dacht nog even hier in het Engels te beginnen (staat toch wat cooler, niet?), maar aangezien hier toch niet echt veel mensen komen kijken heb ik het maar gelaten. Verwacht de komende tijd maar een aantal updates (over werk, scriptie en andere dingen), want na volgend weekend heb ik een hele cursus “Zelfvertrouwen” achter de kiezen en laat ik niet meer met mij sollen! (”uhu”).

Nu maar even verder gaan werken, en wat bedenken om volgende keer te zeveren…

Powered by WordPress