The Never Updated Blog

9 September, 2004

Life and party

Filed under: General — Kiff @ 23:43

Leven neemt rustig aan weer zijn gewone gang. Vakantieperiode is gedaan en herexamens zijn ook afgelopen.. Even tijd om wat nieuwe bezigheden te zoeken dus. Gelukkig zijn er een aantal verjaardagen die nog gevierd moeten worden! Nog maar eens proficiat in ene weg dus aan Jan en Pieter en alvast een voorbarige proficiat voor Phil en Johan (ik ga het dan toch wel weer vergeten).

Laten we het geweldige Jeugdhuis X in Hoeselt niet vergeten! Neen, nergens sarcasme te bespeuren :)
Vorige zondag er achter elkaar Lord o/t Rings: The Fellowship of the Ring (Extended), The Two Towers (Extended) EN The Return of the King gezien. Een kleine marteling zo 12u lang (gelukkig pauzes inbegrepen), maar toch wel de moeite waard. Zo was ik immers niet de gebeurtenissen uit de eerste film vergeten. Besides that, er is geen betere manier om een saaie zondagmiddag door te brengen.
Zaterdag is er trouwens weer de jaarlijkse X-party in het cultureel in Hoeselt, iedereen komen! Maar voor de niet-fuifbeesten is er een week later dan weer een intelligente kennis-quiz. Voor ieder wat wils met name…

Deze zondag is er dan weer een groot familiefeest wegens een gouden bruiloft. Niet bepaald een vrolijk vooruitzicht, maar we proberen er het beste van te maken… Niet dat ik het een grote ramp vind, maar ik ben gewoon niet echt te vinden voor deze feestjes. Maar het is maar voor 1 namiddag natuurlijk, en er zijn mensen om mij mee te amuseren, dus we overleven het wel. ;)

Genoeg te doen dus de komende dagen, maar als iemand nog goede tips heeft zal ik ze met plezier aanhoren!

PS: De site ziet er al een stuk beter uit nu zoals ge wellicht merkt, maar niet denken dat ik er veel moeite in heb gestoken… :)

6 Comments »

 1. jeugdhuisX-promotie ++
  ge zou beter bij de kern komen als ik dit zo lees!

  Comment by Liselotte — 16 September, 2004 @ 17:12

 2. moet daar nog iets op gezegd? :)

  Comment by Kiff — 16 September, 2004 @ 18:39

 3. Wat dacht ge van een volmondig “ja”?

  Comment by Jan! — 18 September, 2004 @ 14:13

 4. De kern :)

  Comment by Crus — 21 September, 2004 @ 9:47

 5. “De kern”, al dan niet “hard”.
  Site is STUKKEN properder. Exponentieel uitgedrukt: properĀ³ zelfs.
  Enkel dat arceren in de kalender stoort mij (matig).
  ‘gratz.

  Comment by Sch3lp — 21 September, 2004 @ 16:56

 6. Kijk eens aan. Het leeft terug :-)

  Comment by BoB — 29 September, 2004 @ 13:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress