The Never Updated Blog

14 March, 2005

Back! (for good?)

Filed under: General — Kiff @ 22:18

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog iets heb geplaatst (een korte interventie vanwege Jan niet meegerekend), maar er is dan ook een hoop gebeurd. Niet alleen ben ik begonnen met mijn Bachelorscriptie (meer hierover later, als alles goed gaat natuurlijk), maar ben ik ook beginnen werken (fulltime zelfs, tegen alle bedoelingen en hogere machten in).

Ik dacht nog even hier in het Engels te beginnen (staat toch wat cooler, niet?), maar aangezien hier toch niet echt veel mensen komen kijken heb ik het maar gelaten. Verwacht de komende tijd maar een aantal updates (over werk, scriptie en andere dingen), want na volgend weekend heb ik een hele cursus “Zelfvertrouwen” achter de kiezen en laat ik niet meer met mij sollen! (”uhu”).

Nu maar even verder gaan werken, en wat bedenken om volgende keer te zeveren…

3 Comments »

 1. w00t! Even wat zingen voor deze toch wel speciale gelegenheid:

  Whatever I said, whatever I did, I didn’t mean it
  I just want you back for good
  Whenever I’m wrong just tell me the song and I’ll sing it
  You’ll be right and understood

  I guess now it’s time, that you came back for good

  Comment by Jan! — 17 March, 2005 @ 16:19

 2. Well spotted, sir!

  Comment by Kiff — 17 March, 2005 @ 16:37

 3. Joepie!

  Comment by Liselotte — 17 March, 2005 @ 23:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress