The Never Updated Blog

18 March, 2005

I’m just a sucker with no self esteem!

Filed under: General — Kiff @ 18:20

Vrijdagnamiddag: het weekend komt eraan, tijd om uit te slapen! Of ook niet natuurlijk, want er staat een druk weekend voor de boeg.
Deze avond zal ik aanwezig zijn op een heus galabal (I kid you not!) te Leuven, alwaar ik de show zal stelen in een splinternieuw maatpak (*kuch*) en ongetwijfeld een horde deernes aan mijn zijde zal scharen (alleen mijn vriendin zal ook wel genoeg zijn zeker? ;) ). Enige nadeel (buiten al die andere) dat ik zie is dat het een galabal van een studentenvereniging betreft, niet bepaald mijn ding natuurlijk. Gelukkig zijn er toffe mensen mee dus zal het nog enigzins plezant kunnen worden.
Grootste nadeel misschien is dat ik na het bal (om 2-3u dus) terug van Leuven naar huis kan om te slapen, om dan na een 5tal uurtjes weer op te staan.
Ik moet namelijk om half negen alweer paraat staan aan het (super-fantastisch-geweldige) Jeugdhuis X te Hoeselt. Aldaar vertrekken we met zen zevenen richting Dworp voor “Kwartee” om daar tot zondagavond niet alleen plezier te beleven maar ook een aantal zeer interessante opleidingen te volgen. Ik heb samen met Wim gekozen voor de cursus zelfvertrouwen. Niet dat we het niet nodig hebben, want we blaken er nu al van! Neen dus, maar ik ben wel benieuwd naar wat die cursus inhoudt en of het natuurlijk iets zal opleveren… Meer hierover nadat ik ben teruggekeerd natuurlijk!

Degenen die vanavond niets te doen hebben kunnen zich begeven naar Jeugdhuis X alwaar vandaag een heuse DJ-Contest plaatsvindt. Dit met 4 dj’s die het beste van zichzelf zullen geven en daarna niet alleen door de jury, maar ook door het publiek (door middel van een echte applausmeter, copyright Wim) kunnen verkozen worden tot beste dj! Hierbij kan ik alleen vermelden dat ik het zeer spijtig vind dat onze goede vriend Frederik niet mee wil doen! (booeeeee!)

7 Comments »

 1. Hoezee kwartee

  Comment by Liselotte — 18 March, 2005 @ 21:45

 2. Sorry bart en de rest… dj competitie ligt me niet zo; teveel stress en dan gaat het mis en dat is barak :)

  Veel succes en fun met uwe cursus btw… houdt dit nu in dat we u na dit weekend geen ├╝berpisnicht meer kunnen/mogen noemen???

  Comment by Fredd-E — 19 March, 2005 @ 20:55

 3. Mensen met een overdosis zelfvertrouwen en/of arrogantie zijn ├╝berlamballen; ook niet te versmaden.

  Comment by Jan! — 21 March, 2005 @ 16:34

 4. Tis te merken dat ge weet waarover ge praat, Jan!

  Comment by Kiff — 21 March, 2005 @ 17:11

 5. Dat leek me dan ook vrij duidelijk de bedoeling. Is het dan weer uw bedoeling om de titel van elk bericht in uw blog te doen verwijzen naar een hit uit de jaren ‘90? :-)

  Comment by Jan! — 21 March, 2005 @ 22:41

 6. Niet zozeer jaren ‘90, maar idd wel naar hits. Hopelijk kan ik volhouden :)

  Comment by Kiff — 21 March, 2005 @ 23:56

 7. Mijn prachtige applausmeter.
  En natuurlijk vergeten ze dan het volume van de microfoon open te draaien.

  Maar goed, volgende keer meer beter hopelijk.

  Moest iemand trouwens geinteresseerd zijn in de applausmeter, dan moogt ge mij altijd een mailke sturen.

  Comment by wim — 30 March, 2005 @ 12:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress