The Never Updated Blog

26 March, 2005

I’m a god and you’re not!

Filed under: General — Kiff @ 17:14

Het is nu alweer een dikke week geleden vooraleer ik hier weer iets heb neergezet, en ondertussen zullen de horde (*nudge* Sch3lp *nudge*) bezoekers zich wel afvragen wat er vorig weekend nu allemaal gebeurd is.

Het begon natuurlijk allemaal vrijdagavond met het prachtige Galabal van een of andere Leuvense studentenvereniging. In nieuw maatpak gestoken vertrok ik dan ook met mijn vriendin, haar zus en diens aanhang richting Salon George (klinkt chic, was het niet echt). Het galabal bleek een vrij gewone fuif (buiten dat de meerderheid natuurlijk in galakledij aanwezig was), wat ik eerlijk gezegd wel een teleurstelling vond. Gelukkig viel het toch zeer goed mee, mede dankzij het goede gezelschap natuurlijk. Sommige mensen hadden dan weer net iets teveel op, maar dat is gelukkig niet tot incidenten uitgelopen. ;) Al met al een geslaagde avond dus! En neen, de foto’s komen _niet_ online.

Het gevreesde weekend viel al bij al nog mee (bij de een meer dan bij de ander), en zelfs het eten viel een pak beter mee dan verwacht!
Iedereen had wel een zekere vorm van moeite bij het opstaan, maar was (min of meer) toch wel op tijd aanwezig aan het jeugdhuis om te vertrekken. Na even vlug te tanken vertrokken we (met superveel zin) in de richting van Brussel. We moesten een afrit op de E19 hebben (richting Sint-Genesius-Rode), dus we namen de eerste afslag waar E19 bijstond. Een half uur later, en ondertussen ook al dicht tegen het beginuur van het hele gedoe, zagen we ineens het bord “Henegouwen” verschijnen. Aangezien we blijkbaar toch wel nét iets te ver zaten, besloten we maar even te stoppen en alles op een rijtje te zetten. Sommigen hadden er al genoeg van en wouden terugkeren, maar aangezien we er blijkbaar toch niet zo heel ver vandaan zaten (en er toch wel inschrijvingsgeld voor betaald hadden) hebben we er ons toch maar naartoe begeven.
Uiteindelijk daar bleek dat we net op tijd waren voor de eerste sessie, zoals altijd gewoon een kennismakingssessie. Het begin van een dag babbelen zo bleek, want ook tijdens de volgende 3 sessies (tot half tien ’s avonds) werd er weinig actief gedaan. Niet dat dat zo’n ramp was, want er werden toch wel een aantal interessante dingen gezegd.
Daarna was er nog een heuse “western”-fuif voorzien, waar we het allemaal vlug voor bekeken hielden (gelukkig waren er Dorito’s (Sweet Chilli teh win!)). Een vroege nacht dus, maar geen probleem voor mij gezien de korte nacht die ik erop had zitten.
Volgende dag was eerder een herhaling van de vorige dag: gesprekken en soms wel interessante opmerkingen. Het besluit was dat ik er niet bepaald veel zelfvertrouwen heb bijgekregen, maar wel een aantal interessante dingen heb gehoord waar ik misschien (wie weet!) wel iets uit kan leren.
Gezien de super sfeer in de groep zijn we hem daarna zo vlug mogelijk getieft (zelfs de afsluitingsbijeenkomst hebben we niet afgewacht). De terugrit viel gelukkig net iets beter mee dan de heenrit zodat ik mooi op tijd thuis was, voldaan na een prachtig weekend!

Btw Jan!: Vertical Horizon

3 Comments »

 1. Het is erg, maar ik had dus *eerst* het nummer opgezocht aan de hand van de titel, en pas daarna de post gelezen. Toch bedankt voor de hint. :-)

  Als ge een écht galabal wilt, ga dan naar dat van de burgies of pol&soc. Aan de andere kant, waarom wilt ge dat echt?

  Wat betreft Kwartee: het verslag klopt wel, en zeker +1 van mij voor de Doritos. Misschien ook even vermelden dat het eten best wel meevalt. (Google juice: Kwartee Dworp cafetaria eten keuken grootkeuken. Terzijde, dat.)

  Comment by Jan! — 28 March, 2005 @ 21:35

 2. Waar blijft de volgende post, foo?

  Comment by Jan! — 6 April, 2005 @ 22:32

 3. Kalm… Ik had er ene gereed maar bepaalde personen moesten de server blijkbaar om zeep helpen. :)

  Comment by Kiff — 8 April, 2005 @ 6:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress